Divergentele dintre oameni au la baza tot reincarnarea. Unii dintre noi intelegem mai bine si mai repede unele idei , pentru ca am mai avut aceste informatii si din alte vieti anterioare ?? Unii se indoiesc de aceasta teorie. In sprijinul teoriei reincarnarii vine si constatarea ca geniile in general , nu au dat nastere la copii cu aceeasi inteligenta , chiar mai mult , unii copii , ca urmasi ai lor , sunt redusi mintal. Unde este in acest caz informatia ereditatii genetice?

Hermafroditismul , cand intalnim caractere masculine la unele femei sau caractere feminine la unii barbati ( homosexuali pasivi , voce feminina etc) se explica foarte bine actul reincarnarii. Barbatii cu aspect feminin , au fost intr-o viata anterioara femei , iar femeile cu caracter masculin , au fost intr-o existenta anterioara barbati. Tot asa se explica , de ce unele persoane au teama de unele elemente ale naturii. Sunt persoane care au o frica nestapanita , de a pleca cu barca pe un lac sau cu vaporul pe mare , alte persoane au frica de foc , tunete si fulgere ( hm…) , sau nu vor sa ramana singure intr-o padure etc. Fiecare dintre aceste persoane au acest sentiment pentru ca au trecut intr-o alta incarnatie , printr-unul din aceste evenimente tragice , au murit intr-un naufragiu , intr-un foc sau in bezna noptii.

O alta dovada a reincarnarii noastre , este amintirea unor oameni , care isi reamintesc foarte bine anumite imprejurari , localitati , persoane din alte vieti. Aceasta reamintire poate fi naturala sau provocata (in stare de hipnoza). Insa marea majoritate a oamenilor nu-si reamintesc ca ar mai fi trait o viata anterioara , aceasta nestiinta este o lege pe care Dumnezeu a pus-o in viata omului. Se spune ca Dumnezeu pune spiritul nostru la o noua incercare pentru a vedea daca se purifica sau nu , acesta fiind scopul pentru care spiritele au fost reincarnate.

Spiritele umane in spatiu , sunt absolut la fel ca aspect nu au nici un fel de sex , sunt niste sferule luminoase , fiecare cu un nucleu format din invelisurile eterice de care am amintit in alte postari: eteric , astral , solar , universic si cosmic. Desi identice ca aspect , spiritele din lumea astrala sunt incarcate cu 2 feluri de electricitate si anume: cu fluid electric negativ , si cu fluid electric pozitiv. La unele spirite predomina electricitatea pozitiva iar la altele cea negativa. In lumea astrala spiritele isi reimprospateaza in permanenta perispiritul si electricitatea . Spiritul care va avea in jurul sau mai mult fluid pozitiv , va lua pe pamant corp de barbat , iar cele in care predomina electricitatea negativa se va reincarna adesea in femeie. Unirea celor 2 sexe se vede peste tot in natura.

Cand 2 indragostiti se unesc , din corpul lor spiritual , din perispiritul lor , se produce o descarcare electrica , pozitiva de la unul , negativa de la altul. In acest moment , spiritul lor simte o senzatie de fericire , pe care omul in nestiinta de cauza , o atribuie corpului carnal. Sunt cazuri cand fluidele celor 2 soti , se neutralizeaza si in acest caz celulele sexuale lipsite de fluidele lor respective nu se mai pot uni , pentru a putea da nastere unei noi fiinte umane.

Copilul din pantecele mamei fura din fluidul mamei in timpul noptii , iar de la tata fluidele le absoarbe ziua. Cele 3 ursitoare ale copilului , cunoscute in popor nu sunt altceva decat cele 3 raze fluidice venite de la spiritul divin , cel solar si cel planetar. Asupra copilului o influenta o au si planetele , fluidul lor planetar , care actioneaza in momentul nasterii sale. Cea mai mare influenta o are planeta care se afla la meridianul locului de nastere , sau vecin cu el in momentul nasterii. Fiecare planeta va imprima copilului un anumit caracter , planeta Marte va imprima copilului un caracter razboinic , de om hotarat , planeta Venus , va determina un sistem nervos sensibil , cu inclinatii catre frumos , el insusi fiind cu un corp armonios si placut , va fi un sentimental.

Reclame