Unghiile false sunt optiunea ideala pentru cele care isi rod unghiile sau care au probleme cu cresterea lor. Unele femei incearca unghiile false pur si simplu pentru a scapa de „narav” iar altele vor doar sa se aiba unghii superbe si usor de intretinut. Daca sunt aplicate si apoi indepartate corespunzator, unghiile artificiale nu afecteaza foarte mult structura cornoasa a unghiilor tale, dar nici sa nu te astepti sa le imbunatateasca conditia lor actuala. Insa daca te decizi sa iti pui unghii false, acest obicei poate deveni pentru tine la fel de banal precum vopsitul parului, iar daca intr-o zi te hotarasti sa nu ti le mai pui , ele vor arata la fel ca inainte.
Unghiile artificiale nu sunt la fel ca manichiura pe care ti-o faci ocazional – trebuie sa-ti faci periodic programare la manichiurista pentru a preveni caderea unghiei. Acest lucru se intampla atunci cand lipiciul unghiei se slabeste si unghia artificiala se indeparteaza de unghia naturala. Iata alt motiv pentru a merge sa-ti intretii superba manichiura artificiala: daca intra apa sub unghiile false, cele adevarate pot dezvolta o ciuperca ce se infecteaza si devine verde. Atunci cand iti cresc unghiile poti sa alegi sa ti le scoti sau sa continui intretinerea si sa-ti pastrezi unghiile false. Desi exista mai multe tipuri de unghii artificiale, nu exista o varianta mai buna sau mai putin buna. Trebuie sa alegi unghiile in functie de necesitatile si exigentele tale.

Construirea unghiilor cu portelan:

Cea mai spectaculoasa dintre cele trei metode folosite este construirea unghiilor cu portelan.Aplicarea incepe cu punerea unui suport special peste unghia naturala. Dupa acest pas, se adauga portelanul (care se face dintr-un lichid si un praf special concepute) si se contruieste o unghie in continuarea celei naturale, la lungimea dorita de clienta. Acest gen de manichiura poate tine pana la doua – trei luni de zile si necesita ingrijire la un interval de doua saptamani. Intretinerea consta in pilirea stratului superior si adaugarea altuia. Efectul acestei manichiuri este de aspect natural cu avantajul ca unghiile astfel concepute sunt foarte rezistente.

Capsule cu protectie – matase, portelan, acryl

Aceasta este cea mai preferata tehnica de aplicare a unor unghii false de catre cliente. Aplicarea consta in lipirea unei capsule (unghii) de plastic de la jumatatea unghiei naturale. Se pileste foarte bine pentru a nu se vedea diferenta dupa care se aplica stratul de portelan, matase sau gel, dupa preferinta. Termenul de „valabilitate” al acestei proceduri este de trei luni, cu o intretinere la 10 – 14 zile

Capsule de plastic :

Metoda consta in lipirea unei unghii (capsule de plastic) fara a se mai adauga ceva. Se pileste si are un aspect natural, pentru ca se confunda cu unghia naturala. Rezista chiar si 3-4 saptamani

Reclame