Acesta este un simbol al iubirii mele pentru tine. Este o certitudine ca voi fi langa tine la bine si la rau atat timp cat inima ma va lasa sa te iubesc. Te voi intelege chiar si atunci cand nu stiu despre ce vorbesti voi sti sa ascult chiar si cand taci. Si voi fi de acord cu tine chiar daca nu te-am ascultat. Insa ceea ce conteaza este ca vom imparti fiecare clipa. Stiu ca vor fi zile cand nu voi dori sa te vad insa asta nu inseamna ca nu te mai iubesc, ci inseamna ca vreau sa iti simt lipsa pentru a realiza inca o data ca fara zambetul tau nu pot respira aer.Insa tot ceea ce conteaza este ca atunci cand imi va fi frig, mainile tale ma vor incalzi. Atunci cand voi dori sa plang, privirea ta va opri lacrimile. Si mai stiu ca doar in bratele tale eu ma simt iubita. Nu iti cer sa imi aduci stelele sau luna iti cer doar sa ma iubesti si sa ma accepti asa cum sunt cu bune si rele caci daca am fi toti perfecti viata nu ar mai avea nici un farmec. Iti cer sa nu imi dai drumul cand simt ca ma voi prabusi si sa imi dai drumul cand am nevoie sa invat sa merg singura.Iar eu in schimb promit sa te iubesc, sa te fac sa zambesti cand ai lacrimi in ochii, sa te incalzesc cand iti e frig si sa iti dau un sfat cand ai nevoie. Promit sa fiu singura care va fi de acord cu tine atunci cand restul lumii iti intoarce spatele caci indiferent de ceea ce doresti chiar daca nu e bine stiu ca atunci cand vei realiza te vei opri. Nu vreau sa fi universul meu sau lumea mea pentru ca asta ar insemna sa te ridic pe un piedestal si sa nu iti mai vad defectele si calitatile iar eu tocmai asta vreau sa ti-le observ si sa stiu ca te iubesc tocmai pentru ca esti un simplu om care mai greseste uneori dar esti omul care nu ma va lasa niciodata la greu.
Nu uita ca fiecare poate sa isi traiasca libertatea insa fericirea sau durerea celui de langa el depinde de cum isi traieste libertatea si ce intelege prin acest cuvant. Din moment ca sufletul tau devine unul cu al persoanei iubite durerea ta e si a ei si tot ceea ce e al tau e al ei si ceea ce detine ea e al tau.
Se spune ca cuvintele sunt cea mai simpla forma de a spune te iubesc insa eu vreau sa iti dovedesc in fiecare zi ca exista si alte forme e suficent doar sa doresti sa ramai langa mine

Reclame