Luna decembrie, pentru fiecare dintre noi este o luna plina de bucurii mai ales datorita incarcaturii sale spirituale intense. Decembrie cea mai frumoasa luna a anului, luna cadourilor, a colindelor si a vinului fiert, luna zambetelor si probabil luna in care visam cu ochii deschisi mai mult decat o facem in tot restul anului. Fie ca suntem in diferite zone ale globului si unii au parte de zapada iar altii de soare torid, Decembrie este in mod sigur luna ce aduce caldura in suflet si reuseste sa ne aduca un suras indiferent de starea nostra de spirit.
Pregatirile au inceput si deja orasele se imbraca in decoratii de sarbatoare. Luminitele isi iau locul facand sfat care si cum sa lumineze mai frumos si in culori cat mai vii iar brazii asteapta sa fie impodobiti cu ghirlande si globuri. Magazinele se umplu de freamat in asteptarea doritorilor de cadouri iar copii isi pregatesc colindele, casele intra in curatenia de dinaintea sarbatorilor iar toata lumea se schimba in asteptarea Craciunului.
Freamat se aude si de la Polul Nord unde Mos Craciun isi citeste scrisorile primite in tot timpul anului, verificand cumintenia fiecaruia dintre noi si pregatindu-ne cadourile. Ajutoarele Mosului intra in verva umplerii sacului cu cadouri, a pregatirii saniei si tuturor celor necesare pentru cea mai lunga calatorie a anului in cea mai frumoasa noapte. Doamna Craciun spala costumul lui Craciun si il mai peticeste pe ici pe colo pentru ca Mosul sa aiba din nou cea mai frumoasa tinuita din toate timpurile. Renii la randul lor isi ingrijesc cornitele si isi reiau antrenamentele pentru a pierde din burtile facute peste an si isi asteapta cu bucurie hamurile cu zurgalai.

Anunțuri