Se curata unghiile de lac cu un dizolvant neagresiv. Aplicati discheta imbibata cu dizolvant pe unghie, asteptati cateva secunde,apoi cu o singura miscare indepartati lacul.Stergeti toate urmele de culoare.

Folositi o pila cu support de carton sau lemn,dati unghiei forma dorita.Piliti dinspre exterior spre mijloc,usor sub unghie. Piliti cat mai putin partile laterale pentru a nu slabi rezistenta unghiei.

Aplicati pe conturul unghiei GELUL PENTRU CUTICULE.Asteptati un minut,apoi cu un betisor pentru cuticule invelit in vata impingeti prin rulare usoara presare, cuticulele spre baza unghiei.


Inainte sa mergeti mai departe cu manichiura, spalati bine mainile pentru a indeparta orice urma de grasime lasata de gelul pentru cuticule.Daca aveti la indemana, folositi pilele pentru suprafata unghiei. In acest fel, stimulati circulatia unghiei, indepartati resturile cornoase si obtineti o suprafata neteda, ingrijita a unghiei.

Ca sa intariti varful unghiei si sa evitati exfolierea, aplicati un strat de INTARITOR MAVALA numai pe varfuri,fara a atinge cuticula sau pielea.Nu folositi acest produs mai mult de 1 sau 2 ori pe saptamana.

Continuati cu un strat de MAVALA 002 pe toata suprafata unghiei.Aceasta baza cu actiune dubla va proteja unghia si va realiza o mai buna si durabila aderenta a lacului.

1. Sortimentul nostru de lacuri va ofera o mare paleta de culori pentru orice gust si stil. Si de ce nu, sa creati propria voastra nuanta , aplicand straturi de culori diferite.
2. Lacul rezista mai mult pe unghie, daca il aplicati in doua straturi si daca pe primul il lasati sa se usuce bine.
3. Un strat de COLORFIX va proteja lacul si ii va da o deosebita stralucire.Il puteti aplica o data la doua zile pentru a revigora culoare si luciul lacului.
4. Daca va grabiti,aplicati un strat de MAVADRY,care va usca intr-un minut lacul si ii va da un plus de stralucire.

Reclame