O hotarare buna:
In 33 de zile sa renuntati la obiceiul de a roade unghiile.Rosul unghiilor este intr-adevar o problema, deoarece aceasta obisnuinta reflecta o stare de teama sau de nervozitate si lasa o impresie proasta (neplacuta). Dorim sa va ajutam cu cateva sfaturi si indicii sa va dezobisnuiti de acest prost obicei. In primul rand, trebuie sa deveniti constient ca acest prost obicei nu este altceva decat un reflex necontrolat care apare in anumite situatii si momente. Ca sa scapati de aceasta obisnuinta, am pregatit un program detaliat, stabilit pentru fiecare saptamana un tel (obiectiv, program), indepliniti-l si dupa o luna veti constata cu bucurie ca ati obtinut nu numai o victorie asupra dumneavoastra, dar si unghii frumoase.
ZIUA 1
Hotararea a fost luata! Folositi ca baza , Scutul MAVALA. Aplicati Faza 1 cu fibrele nylon, apoi Faza 2 egalizatoare. In acest moment, unghia este protejata de un “scut” puternic. In continuare, aplicati MAVALA STOP numai pe 9 unghii.Lasati libera unghia de la degetul mic (la dreptaci, de la mana dreapta, la stangaci, de la mana stanga). MAVALA STOP este un produs absolut netoxic (nedaunator) si arata ca un lac transparent. Imediat ce degetul vine in contact cu gura, gustul amar va va aduce aminte de hotararea pe care ati luat-o! Daca totusi, tentatia este foarte mare, “apelati” la unghia mica netratata, restrangand astfel acest obicei la un singur deget.
ZIUA 2
Extindeti actiunea! Aplicati un nou strat de MAVALA STOP pentru ca gustul neplacut sa nu se diminueze. Pentru a accelera procesul de crestere a unghiilor, folositi de acum, zilnic, MAVADERMA, un ulei conceput special petru a hrani si a vasculariza radacina unghiei. Aplicati uleiul la radacina unghiei si masati pana acesta se absoarbe.
ZIUA 3-5
Pila de unghii trebuie sa fie de acum la indemana pentru a inlatura putin cate putin neregularitatile unghiilor roase. Nu uitati sa reinoiti stratul de MAVALA STOP, dar nici de uleiul MAVADERMA.

ZIUA 6
Incepe sa se vada un pic de unghie. Indepartati Scutul MAVALA si MAVALA STOP cu un dizolvant fara acetona. Apoi faceti o manichiura obisnuita. Piliti unghiile cu o pila fina si indepartati celulele moarte ale cuticulelor cu Gel pentru cuticule MAVALA. (Aplicati gelul pe zona cuticulelor. Dupa cateva secunde, celulele moarte sunt inmuiate si pot fi usor indepartate cu betisoare pentru manichiura.) NU TAIATI NICIODATA CUTICULELE! Spalati maiinile si curatati unghiile cu o perie moale. Acum, aplicati din nou Scutul MAVALA si MAVALA STOP.

ZIUA 7-12
Nu va dati batuta! Aplicati in continuare zilnic MAVALA STOP si masati in continuare MAVADERMA la radacina unghiei. Veti constata ca unghiile incep sa creasca peste buricul degetelor.

ZIUA 13
Se vede deja partea alba a unghiilor. Repetati manichiura din ZIUA 6.

ZIUA 14-20
Rezistati! Ati trecut peste ce a fost mai greu, iar succesul total nu este departe! Continuati ca pana acum cu MAVALA STOP si MAVADERMA.

ZIUA 21
Sunteti pe drumul cel bun! Au trecut deja 3 saptamani fara sa va roadeti unghiile iar acestea au crescut cativa mm peste buricul degetelor.Acum a venit timpul, inainte de a efectua manichiura, sa aplicati pe aceste varfuri MAVALA Scientifique(Intaritor) pentru a le face mai puternice. Foarte practic: MAVALA Intaritor-creion aplicator. Continuati si tratamentul de pana acum, nu inainte de a efectua o noua manichiura.

ZIUA 22-27
Inca 2 saptamani, si va veti putea bucura de unghii lungi si ingrijite! Daca acum constatati ca v-a pierit “cheful” de ros unghii, folositi acest prilej pentru a trata si unghia de la degetul mic, care curand le va ajunge din urma pe celalalte. Continuati tratamentul cu MAVALA STOP. MAVADERMA veti folosi acum la 2 zile.
ZIUA 28
Puteti fi mandra! Faceti o manichiura completa, ca in ZIUA 21 si continuati tratamentul cunoscut.

ZIUA 29-32
Curand ati reusit! Continuati tratamentul cu MAVALA STOP si folositi MAVADERMA la 2 zile.

ZIUA 33
Efortul a meritat! Acum puteti face o manichiura completa ca in zilele 21 si 28 si in plus, puteti alege un lac de unghii pe gustul dumneavoastra. La sfarsit, aplicati un strat de COLORFIX pentru protectie si luciu.

FELICITARI!
Acum, dupa ce ati capatat obisnuinta de a nu mai roade unghiile, trebuie doar sa o pastrati. In continuare, apelati la MAVALA STOP numai la nevoie. La fel MAVADERMA. Dupa inca 2-3 manichiuri renuntati si la Intaritor si Scut, dar va sfatuim sa folositi pentru manichiura baza MAVALA 002 pentru protectie si impotriva deshidratarii noilor dumneavoastra unghii.

Reclame